Auteldiagnose

Verzending


post

Verzending
Zodra u uw bestelling op onze website is geplaatst, de producten op voorraad zijn ten tijde van de bestelling en wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verzonden. Zodra de bestelling is klaargemaakt voor verzending, ontvangt u een e-mail met alle verzendinformatie.

Verzending binnen België via bpost verzekerde verzending
bpost levert uw bestelling aan huis. Ben je niet thuis? Geen probleem, je kan je pakket ophalen bij het dichtsbijzijnde postkantoor of een tweede aanbieding vragen op een dag dat het U past.

Verzending naar Nederland via UPS Standard
U kunt als Nederlandse klant ook gerust bestellen op onze website. Via UPS Standard kunnen wij bestellingen internationaal verzekerd verzenden.

Track & Trace code
Elke verzending heeft een Track & Trace code, zodat u de zending van het begin tot aflevering kunt volgen.
UPS
bpost

Levertijd
Bestellingen worden verzonden en geleverd van maandag t.e.m. vrijdag. Bestellingen die voor 12h ontvangen en betaald zijn worden nog dezelfde dag verzonden. De levertijd bedraagt gemiddeld 1 werkdag tot maximaal 5 werkdagen na de dag waarop uw pakket verzonden is.

Verzendkosten
Bij bestellingen vanaf €50,- is de verzending gratis. Onder de €50,- worden de verzendkosten van €7,7 in rekening gebracht. Voor een levering onder rembours rekenen wij € 7,50 extra kosten.