Auteldiagnose

Klachten/Retourneren


Klachten

Gaat er iets niet goed? Loopt het niet als verwacht, is een product defect of verkeerd geleverd? Neem dan contact met ons op via telefoon +32 (0)9.245.10.04, contactformulierschriftelijk via ons adres  “Auto-Tech Comm.V. Diagnose Software & Tools, Musschaverstraat 16, B-9850 Nevele”  of email. We proberen het probleem dat zo snel en goed mogelijk voor u op te lossen.

Retouneren

Wij hanteren een zogenaamde afkoelingsperiode. Gedurende deze periode heeft het u recht aan Auto-Tech schriftelijk via ons adres of via email mee te delen dat u afziet van de aankoop. Gebruik hiervoor het Modelformulier voor herroeping.pdf

De duur van de afkoelingsperiode is 14 dagen vanaf de dag die volgt op de afhaling of vanaf de dag die volgt op de levering. Binnen de afkoelingsperiode bent u in de mogelijkheid om uw product aan ons te retourneren en de aankoopovereenkomst te herroepen.

Na 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit en is retourneren geen optie meer.

De Klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Auto-Tech heeft meegedeeld, terugzenden of overhandigen aan Auto-Tech Comm.V. Musschaverstraat 16, B-9850 Nevele, België. De Klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.

De koper draagt de kosten en het risico van de retourzending. Goederen met een verkoopsprijs van 50 Euro of meer dienen ons per koerier (UPS, B-post , DHL, Fedex, enz) te worden terugbezorgd. Raming van deze kosten : tussen de €5,- en €15,- per verstuurd pakket.

Binnen 14 dagen na acceptatie van de terugname zal Auto-Tech de betaalde sommen terugstorten.