Auteldiagnose

Betaalmethode


De transacties verricht op de Auto-Tech webshop worden allemaal beveiligd. We maken gebruik van zeer betrouwbare beveiligingssystemen. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van uw betaling, worden gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.
Auto-Tech laat de veilige afhandeling van uw betaling uitvoeren door Europabank. Daardoor kunt u direct door middel van uw kredietkaart, Bancontact/Mistercash of iDEAL uw bestellingen betalen. Deze service is gratis.
Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het Europabank-netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s.

Veilig betalen via een online betalingsmiddel van uw keuze!

VISA en Mastercard:

visaeuropabank
Europabank biedt optimale bescherming van uw gegevens door gebruik van ‘Verified by Visa’ en ‘Mastercard Secure Code’. Alle kredietkaarttransacties worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure-programma. U kan hierdoor veilig online betalen met uw Visa- of Mastercard kredietkaart.

MisterCash/Bancontact/Maestro:

bancontact
U heeft de mogelijkheid om een bestelling af te rekenen met uw gewone bankkaart.
Als u voor deze optie kiest, moet u eerst het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart ingeven. Vervolgens wordt u automatisch naar de vertrouwde website van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om de transactie via een authentificatiemiddel (meestal een kaartlezer) te bevestigen.
Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, Europabank, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Bent u klant bij een andere bank, maar staat het Maestro logo op uw bankkaart, dan kunt u dezelfde procedure volgen.

iDEAL:

ideal
iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Maakt u gebruik van het internetbankieren van bovenstaande banken dan kan u uw online aankopen snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

PayPal:
stoppaypal
Onze excuses maar helaas kunnen wij na meerdere pogingen van oplichting PayPal niet meer aanvaarden als een veilig betaalmiddel.

Klassieke overschrijving:
U kan ook betalen via manuele overschrijving vanuit je eigen bankinstelling. Vermeld steeds de #bestelnummer zoals vermeld op de bevestiging van uw bestelling. Uw bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van betaling. Bestelling wordt gedurende 7 dagen gereserveerd en verzonden van zodra het saldo op onze rekening verschijnt. Hebben wij de betaling na die periode niet ontvangen, dan wordt uw bestelling geannuleerd. Een “netbanking” schermafdruk kunnen wij helaas niet aanvaarden als bewijs van betaling!
bank
BANK: KBC
IBAN: BE35737040836437
BIC: KREDBEBB

Betaling bij levering:
Voor Belgische en Nederlandse klanten is er de extra mogelijkheid om te betalen bij ontvangst (rembours). U betaald de inhoud van de zending op het ogenblik van de levering. Indien u niet thuis bent kan u een tweede afspraak maken of uw pakket afhalen bij het dichtsbijzijnde depot. Voor een rembours bestelling rekenen wij € 7,50 extra kosten. Kies tijdens het afrekenen de optie “Rembours” in “Verzending en afhandeling”.

Betaling bij afhaling:
Na afspraak kan u uw bestelling ook komen afhalen op onze locatie te Nevele. U kan dan enkel contant betalen.

BTW vrijstelling voor niet Belgische bedrijven binnen de EU (Intracommunautaire leveringen)
Mocht u beschikken over een geldig buitenlands BTW nummer dan krijgt u bij het bestelproces een vrijstelling hiervan. Opgelet enkel geldig als het factuuradres hetzelfde is als het verzendadres.